Deze studie toch niets voor jou?

Arbeidsmarktgericht studieadvies

Ben je gestart met je studie en begin je nu te twijfelen of ben je al gestopt met je studie?  Ik help je in één dagdeel een studie te kiezen die wel bij je past.

Twijfel je over je studie of ben je gestopt?

Ik help je graag met het maken van je nieuwe studiekeuze. Ik kijk samen met jou naar wat je motiveert en wat je kan en wil. Dit geeft je zelfinzicht en vertrouwen en dat zorgt voor het kunnen kiezen van de opleiding die bij jou past.

Bij Leemkuil Advies is studiekeuze advies persoonlijk, en doelgericht. We komen in een sessie van 1 dagdeel tot een persoonlijke studie-top-3 én een praktisch studiekeuze-actieplan zodat je de definitieve studiekeuze kan maken.

Inzicht in wat jouw motiveert maakt kiezen makkelijker

Jezelf kennen is de eerste stap naar persoonlijk succes. Je komt gedurende je studietijd voor veel vragen te staan. Inzicht in jezelf helpt je om bewuster keuzes te maken, uitgaande van eigen talenten, drijfveren en passies in plaats van externe factoren.

Dit resulteert in een positief zelfbeeld, verantwoordelijkheid voor eigen studie- en werkprestaties en groei naar zelfreflectie en zelfbewustzijn.

Met mijn brede kennis van de arbeidsmarkt, kan ik je inzicht bieden in wat voor mogelijkheden er zijn zowel voor een studiekeuze als daarna. De studiekeuze bootcamp kan fysiek of online gevolgd worden.

 Hoe gaan we te werk?

  • ik gebruik de  Studiekeuze bootcamp® methode.
  • je vult vooraf online de studentprofielanalyse (SPA) van Thomas International in
  • Dit assessment laat zien wie je bent, wat je motiveert en welke taken ‘als vanzelf gaan’
  • tijdens onze afspraak bespreken we de uitkomsten van het assessment
  • ik breng samen met jou interesses in kaart en kijk naar je talenten en kwaliteiten
  • we koppelen hier passende studies aan die ik uitgebreid met je bespreek en komen tot een persoonlijke studie-top-3
  • de studie-top-3 vormt de basis voor het maken van een concreet studiekeuze-actieplan. Dit plan bevat alle acties die nodig zijn om te komen tot de definitieve studiekeuze. Je volgt online open dagen, vraagt brochures aan en bereidt vragen voor die je kunt stellen aan studenten en volwassen die doen wat jij wilt doen.

Vul het formulier in

Referenties

“Van tevoren had ik best wat twijfels. Puberzoon had geen idee, toonde weinig interesse en kwam niet tot actie. Toen ik hem de suggestie deed een studiekeuze bootcamp te doen zei hij “oké”. Ik was erg benieuwd of het iets op zou leveren. En wat schetst mijn verbazing: hij kwam blij thuis, van te voren had hij geen idee, nu wel, inmiddels heeft hij 2 open dagen bezocht waar hij ook met een goed gevoel van thuis kwam.”

“Jacqueline heb ik leren kennen als een vriendelijke, ervaren en vertrouwd persoon. Ik ben met Jacqueline in contact gekomen omdat ik graag een andere baan wil, groeien en meer plezier uit mijn werk halen. Maar ik had geen idee waar te beginnen en wat eigenlijk het beste bij mij zou passen. Bij Jacqueline voelde ik mij al snel op mijn gemak en mede door haar werkervaring en kennis over solliciteren heeft dat ervoor gezorgd dat ik meer vertrouwen in mezelf heb. Ze gaat samen met je opzoek naar de baan die bij jou zou kunnen passen. Ik durf nu te zeggen waar ik goed in ben en nog veel belangrijker, waar ik de oplossing voor kan zijn bij een werkgever! Wat vooraf een grote stap lijkt te zijn, is het meer dan waard om weer vertrouwen te krijgen in jezelf en in de toekomst.”

“Pieter heeft de middag als zeer positief ervaren. Dank Jacqueline Leemkuil voor deze waardevolle middag!”

Neem vrijblijvend contact op

Ik help je graag verder