Van studiekeuze- tot loopbaanadvies

Van studiekeuze– tot loopbaanadvies: Vanaf het moment dat ik wist dat ik voor mezelf ging beginnen wist ik dat ik zowel studiekeuzeadvies als loopbaanadvies wil geven. In de praktijk merkte ik dat het verwarring opriep, studiekeuze vragen is toch iets anders dan loopbaan vragen hoorde ik vaak. Ik zie dat helemaal niet zo en toch heeft het me wel aan het denken gezet. Want ja ik wil scholieren, studenten, werkenden en werkzoekende adviseren en als ik dan niet duidelijk ben kan ik mijn kracht niet voor jou inzetten.

Als ik mijn verhaal vertel dan zeg ik vooral ik geef studiekeuze bootcamps, studiekiezen in één dagdeel. Dat blijft hangen en intrigeert, het tweede deel vertel ik dan maar even niet. Alleen dat knaagt want ik bied één ding aan alleen hoe vertel ik dat dan beter.
Van studiekeuze- tot loopbaanadvies

Dus wat doe ik, ik bel met mensen, vraag hoe het duidelijker kan en dan zegt Ilse van bewustwoording.nl tegen me, als je nu zegt van studiekeuze- tot loopbaanadvies. Dan laat je zien dat het met elkaar verbonden is en dat je begint bij de studiekeuze en dat er daarna loopbaanadvies komt. En zo is het, om dit nog duidelijker te maken heeft Petra van PeetMade een prachtige praatplaat voor me gemaakt. Zo kan ik nog beter uitleggen waar ik voor sta en kan ik jou nog beter vertellen bij welke stappen ik je kan helpen.

Meer weten, bel me, dan en ik kijk samen met jou hoe ik je het beste kan adviseren. Zet nu jouw volgende stap.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.