Jacqueline Leemkuil

Waarom ik doe wat ik doe?

Als je  je loopbaan vorm geeft op de manier die bij je past dan stroomt de energie. Hiervoor is het fijn als je weet wie je bent. Alleen hoe vind je dan die studie of dat werk dat echt bij je past, daar begeleid ik je bij.

Als we samen aan de slag gaan ga je met een actieplan de deur uit en kan jij de stappen zetten om te komen waar je wilt.

Waarom ik doe wat ik doe?

Als je jouw loopbaan vorm geeft op de manier die bij je past stroomt de energie. Hiervoor is het fijn als je weet wat jouw motiveert en welke taken je goed afgaan. Alleen hoe vind je dan die studie of dat werk dat echt bij je past, daar help ik je mee.

Als we samen aan de slag gaan ga weet jij welke volgende stap je kunt zetten om te komen waar je wilt.

Jacqueline Leemkuil

Studiekeuze- en loopbaanadviseur
Register Loopbaanprofessional

Mijn naam is Jacqueline Leemkuil en ik begeleid jongeren met het maken van een juiste studiekeuze en werkenden en werkzoekenden met loopbaan gerelateerde vragen. Na een traject bij mij weet je wat bij je past en kun je, op basis van zelfinzicht, de volgende stap zetten in je loopbaan.

Typisch Jacqueline

Praktisch en doelgericht. Ik houd van nieuwe dingen en wordt uitgedaagd door vragen.

Ik ben op mijn best in één op één contacten en ben actiegericht en probleemoplossend. Ik heb relativeringsvermogen en durf ook te confronteren. Daarnaast bezit ik sociale empathie en tact. Dit zet ik allemaal in om jou verder te helpen in je loopbaan.

Nieuwsgierig naar mijn loopbaan?

Neem eens een kijkje op mijn LinkedIn profiel.

Ik ben praktisch en oplossingsgericht en heb een goede basis door een hr en bedrijfskunde achtergrond, aangevuld met heel veel trainingen op verschillende gebieden. Mijn brede netwerk zet ik graag in om jou te helpen.

Ik hoor de vraag achter de vraag, durf confronterend te zijn en help je vooral bij wat werkt voor jou.

Ik houd, zeker bij het vinden van een nieuwe baan, een vinger aan de pols en inspireer je met passende vacatures. Want wat is er nu leuker dan het realiseren van je doelen.