Jacqueline Leemkuil

Loopbaanprofessional voor werkplezierzoekers

Als je je loopbaan vorm geeft op de manier die bij je past dan stroomt de energie. Ik sta naast HR en leidinggevende om werknemers te begeleiden naar meer werkplezier.

Jacqueline legt vakkundig de vinger op de zere plek, legt schijnbaar(!) eenvoudig bloot waar de “problemen” liggen en helpt met die stappen die nodig zijn voor meer werkplezier!

Jacqueline Leemkuil

Loopbaanprofessional voor werkplezierzoekers

Als je je loopbaan vorm geeft op de manier die bij je past dan stroomt de energie. Ik sta naast HR en leidinggevende om werknemers te begeleiden naar meer werkplezier.

Jacqueline legt vakkundig de vinger op de zere plek, legt schijnbaar(!) eenvoudig bloot waar de “problemen” liggen en helpt met die stappen die nodig zijn voor meer werkplezier!

Typisch Jacqueline

 • Doortastend

  Zien waar, in welk werk, functie en of branche, jouw talenten en persoonlijkheid het best tot zijn recht komt

 • Confronterend

  Waar nodig een spiegel voorhouden en je inzicht geven in patronen en overtuigingen die jou belemmeren om stappen te zetten naar meer (werk)plezier

 • Resultaatgericht

  Je gaat bij mij de deur uit wetende wat jouw volgende stap is op weg naar meer werkplezier

Nieuwsgierig naar mijn loopbaan?

Ik ben praktisch en doelgericht en heb een goed gevulde ’toolkit’ om werkenden te begeleiden naar meer werkplezier. Werkzaam geweest in diverse branches en functies zowel in de profit als de nonprofit vervuld.

Vanuit mijn rol als HR adviseur veel managers bijgestaan met werving en selectie en met het optimaal laten functioneren van teams en individuen.

Meer weten over mijn loopbaan, klik hieronder op de knop.

Of neem contact op via email:

Wat klanten ervaren

‘’Jacqueline heb ik leren kennen als een vriendelijke, ervaren en vertrouwd persoon’’

Ik ben met Jacqueline in contact gekomen omdat ik graag een andere baan wil, groeien en meer plezier uit mijn werk halen. Maar ik had geen idee waar te beginnen en wat eigenlijk het beste bij mij zou passen. Bij Jacqueline voelde ik mij al snel op mijn gemak en mede door haar werkervaring en kennis over solliciteren heeft dat ervoor gezorgd dat ik meer vertrouwen in mezelf heb. Ze gaat samen met je opzoek naar de baan die bij jou zou kunnen passen. Ik durf nu te zeggen waar ik goed in ben en nog veel belangrijker, waar ik de oplossing voor kan zijn bij een werkgever! Wat vooraf een grote stap lijkt te zijn, is het meer dan waard om weer vertrouwen te krijgen in jezelf en in de toekomst.

 • Esmee

‘’Weinig fratsen, maar levert gegarandeerd nieuwe inzichten’’

“Meedenkkracht en praktische handvatten. Die zocht ik om te helpen bepalen waar ik loopbaan technisch nu eigenlijk naar op zoek was. Een TMA-assessment en vooral een drietal goede gesprekken met Jacqueline hebben me uitstekend geholpen bij het vinden van een antwoord. De aanpak van Jacqueline kent weinig fratsen, maar levert gegarandeerd nieuwe inzichten!”

 • Ivo

Zoek jij ook meer werkplezier of gun je dat jouw medewerkers?

samen komen we verder