Jacqueline Leemkuil

Waarom ik doe wat ik doe?

Als je de je loopbaan vorm geeft op de manier die bij je past stroomt de energie. Hiervoor is het fijn als je weet wat jou motiveert en welke taken je goed afgaan. Alleen hoe vind je dan die studie of dat werk dat echt bij je past, daar begeleid ik je bij.

Als we samen aan de slag gaan ga je met een actieplan de deur uit en kan jij de stappen zetten om te komen waar je wilt.

Waarom ik doe wat ik doe?

Als je jouw loopbaan vorm geeft op de manier die bij je past stroomt de energie. Hiervoor is het fijn als je weet wat jouw motiveert en welke taken je goed afgaan. Alleen hoe vind je dan die studie of dat werk dat echt bij je past, daar help ik je mee.

Als we samen aan de slag gaan ga weet jij welke volgende stap je kunt zetten om te komen waar je wilt.

Jacqueline Leemkuil

Studiekeuze- en loopbaanadviseur
Register Loopbaanprofessional

Mijn naam is Jacqueline Leemkuil en ik begeleid jongeren met het maken van een juiste studiekeuze en werkenden en werkzoekenden met loopbaan gerelateerde vragen. Na een traject bij mij weet je wat bij je past en kun je op basis van zelfinzicht je volgende stap zetten in je loopbaan.

Typisch Jacqueline

Praktisch en doelgericht. Ik houd van nieuwe dingen en wordt uitgedaagd door vragen.

Ik heb zo’n 35 jaar in loondienst gewerkt en hoorde steeds ‘waarom begin je niet voor jezelf?’ Eind 2019 heb ik de knoop doorgehakt en ben voor mezelf begonnen. Heerlijk, nu mag ik iedere dag met vragen van anderen aan de slag en kan ik al mijn kennis en ervaring inzetten voor jou.

Opdrachtgevers

Ik werk voor verschillende opdrachtgevers. Het gaat hier over loopbaantrajecten zoals:

  • outplacement
  • 2e spoor
  • loopbaan-apk
  • naar werk en werkfit trajecten

Ik ben oplossings- en resultaatgericht ik heb een goede basis door een hr en bedrijfskunde achtergrond aangevuld met trainingen op veel verschillende gebieden. Mijn brede netwerk zet ik graag in om jou te helpen.

Ook hoor ik de vraag achter de vraag, durf confronterend te zijn en help je vooral bij wat werkt voor jou.

Ik houd, zeker bij het vinden van een nieuwe baan, een vinger aan de pols en inspireer je met passende vacatures. Want wat is er nu leuker dan het realiseren van je doelen.